Vælg en effektiv og ambitiøs entreprenør!

Dygtige fagfolk til dine opgaver

Ring ​til os på 21 43 03 09 

eller 59 27 71 49 for info og tilbud

Grusveje

​Trafikbelastningen på grusveje er jævnt stigende, og der stilles større krav til en grusvej i dag end før i tiden.

Hos Mini Entreprenøren har vi gennem mange år arbejdet med reparation og vedligeholdelse af grusveje, og vores kundekreds tæller både grundejerforeninger og private.

Grusveje i høj kvalitet

Det behøver ikke at koste mange penge, hvis man vil have en grusvej i høj kvalitet, som kan tåle stor belastning. Med simpel teknik og den korrekte kornkurve på vejgrus kan en hullet grusvej blive til en kvalitetsvej, som samtidig er billigere at vedligeholde.

Vi kan både udføre arbejdet effektivt med vores specialmaskine, fungere som underentreprenør på en opgave samt yde kompetent rådgivning omkring, hvordan I får den rigtige løsning med maksimal holdbarhed.

Pasningsaftale af grusvej

Vil I være sikre på, at jeres grusvej i grundejerforeningen holdes fri for kæmpe huller, så tilbyder vi en skræddersyet pasningsaftale, hvor vi sørger for rettidig og grundig vedligeholdelse.

Vi laver aftalen, så den passer præcis til jeres behov, og så er I garanteret en stærk grusvej til glæde for jer og jeres biler.

Klik her for at se bekendtgørelsen om love private fællesveje

Hvem er vi?

​Med god service og høj kvalitet som fundament udfører vi alle større opgaver inden for byggeri og anlægsarbejder for både offentlige og private virksomheder.

Kontakt

Bassebjerg 2

4450 Jyderup

Rutevejledning

Tlf.: 21 43 03 09 /​ 59 27 71 49

E-mail: info@bassebjerg.dk